Csányi Sándor

 

PETTY RACING - reklamná agentúra, vydavateľstvo, organizácia kultúrnych podujatíVýnimočné, neopakovateľné. Absolútna hviezda hereckého neba v Maďarsku sa predstaví v Košiciach 26. mája 2015 vo svojom "one man show" programe. Nepremeškajte, predpredaj vstupeniek už prebieha v sieti Ticketportal tu http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20751
Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő?” 
A két hét elteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok! 
Végre bepillantást nyerhetnek a férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe!
Hlavným a jediným predstaviteľom tejto veselohry je Šani, samec s mužskou nadradenosťou. Niežeby existoval aj iný typ muža, ale on aspoň prizná, že je práve takým! Pred dvoma týždňami ho opustila snúbenica, aby si premyslel odpoveď na onu veľkú otázku: čo žena chce?
Po dvoch týždňoch, čakajúc na telefonát od snúbenice, ješitne urazený zúfalo sumarizuje výsledky svojich trápení počas úžasného predstavenia s prvkami stand-up komédie, vyjasňujúc si spomienky a zážitky zo vzťahov so ženami. Berie na seba aj prúd myšlienok iných sebecky nadradených samcov, ktoré formujú jeho myslenie. Takže aj keď uvidíme predstavenie jedinej osoby, na javisku sa nám predstaví až šesť osobnostných typov mužov, ktorí svojimi radami skôr viac zamotávajú Šaniho hlavu, než by mu pomohli zodpovedať onu veľkú vyššie položenú otázku. Či sa mu to nakoniec podarí, to nech zatiaľ zostane tajomstvom! 
Konečne však môžete nahliadnuť do mužského mozgu a samozrejme do tajov ženskej duše!